Hoe kom ik aan een nieuw naamplaatje ?

Een naamplaatje is meestal een privézaak omdat het immers ten dienste staat van 1 appartement. Maar VvE’s met een bellenbord willen vaak een uniforme uitstraling en stellen daarom eisen aan het uiterlijk van het naamplaatje. Deze (grotere) VvE’s bieden haar leden vaak de mogelijkheid om kosteloos een eerste naamplaatje te bestellen.

Indien u nieuw bent in de VvE en ziet dat de naamplaatjes op het bellenbord er uniform uitzien, kunt u een verzoek indienen door het indienen van een “reparatieverzoek” via ons VvE Portaal. Na het inloggen klikt u in het menu “Gebouw beheer” op “Reparatieverzoek indienen”.

In het geval dat uw VvE geen naamplaatjes centraal regelt, onvangt u per e-mail een afwijzig op uw verzoek. U kunt dan zelf bijvoorbeeld bij een schoenmaker een naamplaatje bestellen.

Wat moet ik op mijn naamplaatje laten zetten ?

Voor uw eigen veiligheid wordt u geadviseerd om geen voornamen of geslachtsaanduidingen te gebruiken. Een voorletter en achternaam zijn voldoende voor de postbode of uw bezoekers om u te zien dat ze juist aanbellen.